GALAFEE FINANCIAL is opgericht in 2005 en is een 100% online bank.
GALAFEE FINANCIAL biedt een innovatieve ervaring om zijn financiën te beheren en controle te nemen over het beheer van zijn erfgoed, veilig en op alle kanalen.

EEN ANDERE ONLINE BANK
Een 100% online bank voor autonome, actieve en mobiele klanten.
Een concurrerend dagelijks bankaanbod (bankrekening, Visa Classic-kaart, gratis Visa Premier-kaart, Visa Infinite-kaart met voorkeurstarief, verzekering)
Een compleet spaaraanbod (boekjes, aandelenmarkt, fondsen en levensverzekeringen) Een aanbod van vastgoedkrediet dat eenvoud en excellentie van diensten combineert.
Een meermaals bekroonde, geïnternaliseerde klantenservice met deskundige adviseurs die 6 dagen per week beschikbaar is voor bijzonder langere tijdvakken.
Een opmerkelijke en innovatieve klantervaring om zijn financiën in volledige veiligheid te beheren: personalisatie van zijn ruimte, configuratie van zijn waarschuwingen, beheer van zijn budget in alle autonomie, overal en altijd.

IN GEVAL VAN BEHOEFTE, IS DE KLANTENSERVICE TOT UW LUISTEREN 13U PER DAG TOT 21U
Onze adviseurs, gevestigd in Hauts-de-France, staan ​​tot uw beschikking via telefoon, e-mail, chat of op Twitter en Facebook, 6 dagen op 7, van 08.00 uur tot 21.00 uur tijdens de week en op zaterdag tot 16.00 uur. Vind ook op elk moment de meest gestelde vragen van onze klanten over onze Q & A Space.
Tot uw beschikking, een multi-award winnende, geïnternaliseerde klantenservice met deskundige adviseurs die 6 dagen per week beschikbaar is (maandag tot vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur).

EEN TOEGANKELIJKE BANK WAAR U BENT.
U kunt de site GALAFEE FINANCIAL raadplegen vanaf een computer, mobiel of tablet, evenals de applicaties GALAFEE FINANCIAL in AppStore en Google Play voor uw smartphone. Kwaliteits begeleiding